Sunday, 27 January 2013

SEGMEN PALING BESTT...

Assamualaikum... 

Best tul ada segmen ni.SEGMEN TAMBAH FOLLOWER SAMBIL BERKENAL KENALAN..... heee memang suka bab berkawan nie.. Tq @jejakahangat .. wujudkan segmen ni...

 


Boleh la jugak tambahkan kawan kat blog mawar ni.Lom ramai follower lagi.Mawar baru jerr nak aktifkan diri ber blogging ni.. huhuhu kesian kan...Follower baru 12 org..Tgk la nie...


Saper2 nak join segmen ni klik sini yerr @jejakahangat  

moga kita semua dapat berkenal kenal 

dan bertukar2 cerita... 

insyallahh 

pada yang nak join tu cari lah blog dairi jejakahangat yerr..... mawar tak pandai nak tag nama dia...lom cukup ilmu blogging.... huhuhuhu


6 comments:

Mohamad Khairil said...

thanks join!! jangan lupa blogwalking peserta2 lain jugak! :P

Mohamad Khairil said...

try tgok sini..

http://tutorialuntukblog.blogspot.com/

mawar libra said...

ok thanks yer.... ada yang dah follow jugak tadi....

Ct Noraishah said...

hai, salam perkenalan..

http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html

mawar libra said...

hai ct...salam kenal juga dari kak mawar...
terimakasih sudi singgah sini......

Mohd Fauzrin said...

Dari segmen http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
Will u follow me back... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...